Jag kan inte allt om varken fotboll eller utveckling. Men jag har lärt mig otroligt mycket genom att vara en nörd.

VEM JAG ÄR

Mitt namn är Jesper Gustafson. Jag har alltid varit väldigt intresserad utav utveckling och vad som krävs för att nå sina drömmar. Genom mitt intresse har jag lagt ner tusentals timmar på att läsa om och försöka förstå hur man blir bättre, oavsett vad man vill lära sig. Som fotbollsnörd har det blivit naturligt att använda det inom just fotbollen. Resultatet har blivit en förståelse för hur fotbollsspelare kan utvecklas, oavsett hur bra man är idag eller var man drömmer om att spela i framtiden. Nu vill jag dela med mig utav kunskapen för att du ska lyckas nå just dina drömmar.

VAD JAG GÖR

Jag tror på tre sätt att öka din utveckling på. Du kan träna mer, göra andra övningar eller träna effektivare. Det är upp till dig hur ofta du tränar och vilka övningar du gör. Mitt mål är att hjälpa dig få ut mer utav varje träning.

Tre träningar i veckan innebär 156 träningar på ett år. Om du lär dig använda dom på bästa sätt har du större möjligheter att nå din dröm. Alla spelare kan utvecklas, men då måste man veta hur utveckling skapas. Mitt mål är att ge dig rätt kunskap. Så att din motivation avgör hur bra du blir.