VILKET ÄR DITT NÄSTA STEG?

4theplayers skapades för att ge dig bättre möjligheter att utvecklas som fotbollsspelare, oavsett vad ditt mål är. Jag vill se till att du, om du vill, har verktyg du kan använda för att bli bättre. Men oavsett var du är idag, bli inte avskräckt av att andra idag är där du skulle vilja vara. Om du står på ditt kapitel 1, jämför dig inte med någon på kapitel 20. Tro inte att det är omöjligt bara för att du inte kommit fram. Se det istället som ett bevis på att det går att ta sig dit. Du har bara inte jobbat dig igenom kapitlen ännu.


Fråga gärna dom som kommit längre om tips och råd. De kan hjälpa dig med hur de tog sig igenom sina kapitel. Ingen kan göra jobbet åt dig, men de kan inspirera dig att inse vad som är möjligt. Hur långt du kommer i din bok avgörs av hur du använder din tid. Använder du den till att fokusera på var du önskar att du var. Eller använder du den till att faktiskt ta dig dit.'


Du kan ta dig dit du vill. Men du måste lägga ditt fokus där du är idag. Inse att det är helt okej. Att det du gjort fram tills idag avgjort vilket kapitel du är på. Och att vad du gör idag och framåt avgör hur långt du kommer. Där ska du ha ditt fokus. Stolt över vart du tagit dig och inspirerad av att du kan ta dig dit du vill. Ta med dig det och skapa det du tidigare bara beundrat hos andra.