VAR SPELAR DU 2019?

Allsvensk premiär. Serie många spelare drömmer om att spela i. Att gå ut på planen inför en stor publik och passionerade fans. Leva på fotbollen och vara en förebild för många andra. Varje år slår sig nya spelare in i Sveriges högsta liga. Spelare som inte var där året innan. Var spelar du när allsvenskan startar 2019?

Ambitionen med 4theplayers är att hjälpa fotbollsspelare som dig utvecklas och ta nya steg. Oavsett om ditt mål är att ta en startplats i ditt nuvarande lag eller spela i Allsvenskan. Det finns saker här som kommer hjälpa dig. Du kommer få övningar och tips som fungerar. Verktyg som om du använder dom på rätt sätt kan ta dig längre än vad du trodde var möjligt. Du kommer lära dig hur du kan utvecklas snabbare utan att träna mer. Och få en förståelse för vad du kan göra för att nå just dina mål.

Det finns många sätt att bli framgångsrik som fotbollsspelare. Men om ditt fokus är att utvecklas och ta nästa steg så finns det vissa grundläggande faktorer som forskning visat är avgörande. Faktorer som förbättrar dina odds oavsett vad ditt mål är. Du kommer få facit men måste fortfarande göra uppgiften. Använd kunskapen på rätt sätt och avgör själv hur bra du blir. 4theplayers är ett nytt sätt att öka kvaliteten på din träning.

Avslutningsvis

  • 4theplayers är ingen genväg till eller garanti för framgång.

  • Du avgör alltid själv hur bra du tränar.

  • Du kan utvecklas till en ännu bättre spelare.

4theplayers skapade för att ge dig nya möjligheter. Kommer du använda dom? Eller låter du någon annan få en fördel?


Nyfiken på att lära dig mer och bli en ännu bättre spelare? Gilla 4theplayers på facebook för nya inlägg varje vecka.