TRO PÅ DIG SJÄLV

För vissa är det självklart. Andra tycker säkert att det är onödigt att ta upp. Men för någon kan det bli en tankeställare. Oavsett vad du tycker så kan det då och då vara bra med en påminnelse. Sluta jämföra dig med andra, sluta leta efter ursäkter och börja fokusera och tro på dig själv.


Vi är lite för duktiga på att hitta ursäkter till varför vi inte skulle kunna lyckas. Vi tittar bakåt och tror att bara för att vi inte började igår så är det kört. Vi jämför oss med personer som idag gör det vi drömmer om och intalar oss att dom är bättre än oss. Vi funderar på vad som krävs och tvekar på om vi klarar det.


Hur ofta letar du ursäkter på varför du inte skulle kunna nå det du vill, eller anledningar till varför du inte började tidigare? Du tittar på någon i samma ålder som kommit längre i sin utveckling och intalar dig att du inte har vad som krävs. Eller jämför du dig med någon yngre person som kommit lika långt och tror att du behöver ha deras talang för att lyckas. Men du har alla möjligheter att bli precis så bra som du vill. Du måste sluta fokusera på att jämföra dig med hur långt andra har kommit och börja tro på dig själv.


Oavsett vilken anledning du haft att inte tro på dina drömmar tidigare så har du kvar möjligheten att börja tro på den idag. Det är inget fel med att ha drömmar. De ser olika ut för oss alla och det handlar inte om att alla ska vilja bli proffs. Men att försöka uppnå just din dröm motiverar dig och gör att du kommer göra ditt absolut bästa. Drömmar hjälper oss att utvecklas. Och oavsett om vi når dom eller inte, så kommer vi aldrig ångra att vi försökte.


I slutändan handlar allt om hur vi väljer att använda de möjligheter vi har. Det är okej att du inte tar lika stora eller snabba steg i din utveckling som din omgivning. Det viktigaste är att du fortsätter att röra dig framåt. Varje steg i rätt riktning är ett steg närmare spelaren du vill bli.Vill du lära dig mer och bli en ännu bättre spelare? Gilla 4theplayers på Facebook för nya inlägg varje vecka.