TRÄNINGENS VIKTIGASTE MINUTER

Vad fokuserar du på när du kommer till träningen? Vad tänker du på när era övningar börjar? Vad du fokuserar på i början av träningen och varje övning kommer påverka ditt resultat. Hur kan vi använda detta till våran fördel? Hur kan vi medvetet rikta vårt fokus i början utav träningen för att skapa det vi vill?


Det blev många frågor på en gång. Men även om svaren kan bli olika beroende på vad du vill utveckla så finns det en sak som är gemensamt. Om du vet att det du fokuserar på i början utav träningen påverkar resterande del kan du använda ditt fokus i början för att skapa den träning du vill genomföra.


Så de första minuterna under varje träning och varje övning är viktiga. Samtidigt är det i början utav träningen vi ofta fokuserar på allting runt om oss. Kompisarna vi inte träffat på ett tag eller något annat som händer runt planen. Det är just därför det är så viktigt att påminna dig själv om vad du vill få ut av träningen och övningarna. Så att inte allt annat tar ditt fokus.


Det är inget fel med att prata med sina kompisar och ha roligt tillsammans. Men om du vill utvecklas utav övningarna på träningen måste du fokusera när ni väl tränar. Ett bra knep för att lyckas med det du vill är att vara extra koncentrerad i början. Sedan påverkar din koncentration hela träningen.


Lycka till!