ÖNSKELISTAN TILL DIG SJÄLV


Om du inte skriver en lista med vad du önskar dig inför julen eller din födelsedag kommer det förmodligen sluta i besvikelse. Känner du igen dig? Köksredskapet du egentligen inte behöver. Eller tubsockorna som du ändå inte kommer använda. Det är det du får, om du inte berättar vad du önskar dig.


Samma sak gäller inom fotbollen. Om du inte vet vad du vill skapa eller om du inte påminner dig själv om det. Så kommer du förmodligen få något annat som resultat. Det är så det fungerar. Din önskelista inom fotbollen är dina mål eller din dröm. Om du gör den tydlig för dig själv blir det lättare för dig att nå dit samtidigt som resan blir roligare när du vet varför du tränar.


Så oavsett om din önskan är att bli en bättre spelare, ha roligt på träningarna eller du har någon annat mål eller dröm, skriv ner det till dig själv som en önskan. Något som du vill uppnå. När du gjort det är det dags för steg två. Fundera över vad du kan göra för att uppfylla din egen önskan. För till skillnad från högtider som julen eller din födelsedag är det du som har möjligheten att infria dina önskningar inom fotbollen.


Lycka till med önskelistan och träningen!