LÖFTET TILL DIG SJÄLV


Inför varje träningsvecka och inför varje träning har du möjligheten att påverka vad du får ut av träningen. Du kan fundera på saker att träna extra på eller beteenden som du ska ha under träningarna för att använda den på bästa sätt. Möjligheterna du har inför varje träning är oändliga. Men om du vill öka chanserna att faktiskt använda dig utav dom gör du bäst i att fundera över exakt vad du ska göra och sedan skriva ner det.

Om du inte skriver ner det utan bara går till träningen och genomför den är chansen stor att du inte kommer använda alla möjligheter. När du väl tränar är det lätt att övertala sig själv att träna på en lugnare nivå eller att gå in och duscha istället för att träna extra på det som just du vill förbättra. Men om du bestämmer dig innan träningen för vad som är viktigt för dig och sedan skriver ner det som ett löfte till dig själv blir det svårare att undvika.

Vi vet om att vi kommer vara tacksamma mot oss själva efter träningen över att vi genomförde träningen på det sätt som vi planerat. Att använda dina möjligheter att utvecklas handlar bland annat om att fundera över din träning i förväg så att du kan påverka den och inte bara delta.

Oavsett hur du väljer att träna kommer du vara på träningen och lägga ner samma tid. Om du har en dröm om att ta nästa steg i din utvecklingen gör du rätt i att skriva en lapp till dig själv inför varje träningsvecka där du beskriver hur du ska påverka träningen för att få ut det du vill.

Ambitionen med 4theplayers är att hjälpa dig bli en bättre fotbollsspelare genom att ge dig kunskap och inspiration att använda i din träning. Att skriva en lapp till sig själv är ett enkelt verktyg alla kan använda oavsett nivå och som kan göra stor skillnad för vad du får ut av träningen.