BÖRJA IDAG!


En av de absolut största anledningarna till att man inte genomför det man borde är att samma möjlighet finns kvar imorgon. Det är lätt att hitta ursäkter att inte göra det idag om möjligheten finns kvar i framtiden. Det gäller träning, kost, att gå upp tidigare osv. Det är alla saker som vi vill bli bättre på men som kräver något utav oss och därför förhandlar många med sig själva om att börja en annan dag.


Konsekvensen utav det blir att vi missar möjlighet efter möjlighet att förbättra något. Och för varje gång vi hittar en ursäkt att inte börja idag så blir det enklare att skjuta upp det även i framtiden. Det samma gäller inom fotbollen. Om du vill förbättra något, vänta inte utan börja idag. Du behöver inte veta exakt hur du ska göra, det viktiga är att komma igång.


Du skapar en ny rutiner genom att använda möjligheterna istället för att skjuta upp dom till en annan dag. För en dag kommer möjligheterna inte finnas där på samma sätt. Antingen kommer du vara tacksam över att du använde dom och gav dig själv chansen. Eller så kommer du ångra att du hela tiden övertalade dig själv att börja imorgon.


Lycka till med träningen!