ALLT DET DU KAN BLI BÄST PÅ


Det är så många saker vi kan påverka. Ändå fokuserar vi på många utav dom som vi inte kan påverka när vi tittar på våra omständigheter. Planen är dålig, tränaren kan ingenting eller lagkamraterna är inte tillräckligt bra. Men det ända som händer när du tänker så är att du dels letar ursäkter för varför något inte är möjligt, men du förminskar också dina egna möjligheter att påverka.


För det finns massvis med saker vi kan påverka och det är dom vi ska fokusera på. Det är dom som tar spelare vidare till nästa nivå. Det kan inte vara på något annat sätt. För faktorerna jag nämnde där upp, dålig plan, tränaren eller medspelare är lika för alla. Men din inställning till omgivningen och vad du kan påverka, det är där utveckling börjar. Ha ditt fokus på att bli världsbäst på dom sakerna.


Så nästa gång du hör någon prata om saker ni inte kan påverka - fastna inte i det tänket. Berätta vad du tycker ni ska fokusera på eller var i vilket fall noga med att du fokuserar på det du vill och kan påverka. Så att du använder dom möjligheterna du har att påverka din utveckling, om det är det du vill.